21 Aralık 2016 Çarşamba

Oriflame Üyeliği Nasıl Yapılır?

Bu yazımı sizleri Ori ailesine dahil etmek için hazırladım. Tek yapmanız gereken işlemleri sırası ile tamamlamak. ;)

ORİFLAME web adresine girin, sol üst köşedeki iş fırsatı butonuna tıklayın, NEDEN ORİFLAME DANIŞMANI OLMALISINIZ? butonu sizi karşılayacak, tıklayıp açılan sayfadaki bilgileri doğru yazdığınızda emin bir şekilde doldurun(ev telefonu vermeniz gerekmez cep telefonu numaranızı verdiğiniz taktirde). Adres olarak ikametgahtan bahsedilmiyor, katalogların ve sipariş verdiğinizde ürünlerinizin hangi adrese gelmesini istiyorsanız orayı adres olarak yazabilirsiniz ayrıca daha sonrada değişiklik yapabilirsiniz. Üye olduğunuzda kendinize ait bir danışman sayfanız olacak orada göreceksiniz ki birden fazla adreste kullanabileceksiniz.

SPONSOR BİLGİLERİ (FİNAL) kısmına "3351015" (bizim danışman kodumuz) kodu yazmanız gerekmekte!! Aksi takdirde sistem sizi herhangi bir sponsor altına atamaktadır. Mutlaka bir danışmanın sponsorluğunda üye olabilirsiniz. Bu kod ile bizim sponsorluğumuz da  üye olmuş olacaksınız ve Ori ailemize katılmış olacaksınız. Size her konuda yardımcı olmaya çalışacağımızın sözünü bu yazı ile vermiş olalım ;)

Daha sonra sırası ile gelen kutucukları işaretleyip ilerleyin.
Şartlar & KoşullarGizlilik Politikası'nı, Danışman Sözleşmesi'ni ve Oriflame Kayıt Taahhütnamesi'ni okuyup kabul ettikten sonra işlemin son basamağı ve en güzel hisleri yaşamaya atacağınız son adım olan KAYIT OLUN butonunu tıklayın, mail adresinize aktivasyon ile ilgili bilgi gelecektir. Kontrol edip aktive ettikten sonra artık üyesiniiiiz.

Takımımıza, ekibimize yani ailemize HOŞGELDİNİZ :) Hayırlı uğurlu olsun..

Eğer bu işlemler kafa karıştırıcı geliyor veya yapamam diyorsanız "OriflameGizem" facebook adresinden sayfamızı beğenip mesaj yolu ile bize ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi verebiliriz.

Teşekkürler..

1 yorum:

  1. Peki maile gelen mesajda aktivasyok icin bir link var o linki acamasak da üyelik kabul ediliyor mu? İptal ettirmek için ne yapmak gerekiyor?

    YanıtlaSil

Reklam Alanı