21 Aralık 2016 Çarşamba

Neden Oriflame Danışmanı Olmalıyım?

Çünkü Oriflame, sizlere satın alacağınız ürünler için tasarruf sağlayabileceğiniz, ürün satışlarınızdan kazanç elde edebileceğiniz veya kendi ekibinizi kurarak daha çok kazanabileceğiniz harika bir iş fırsatı sunuyor.

Nedir bu fırsatın içeriği derseniz;
  • Güzel ve bakımlı olabilecek
  • Kendiniz, aileniz veya öğrenciyseniz okulunuz için vakit ayırabilecek ama aynı zamanda para kazanabilecek
  • Çalışma saatlerini kendiniz belirleyebilecek
  • Dünyanın, Türkiye’nin en güzel yerlerine seyahat edebilecek
  • Başarılarınızın karşılığında ödüller kazanacak, takdir edileceksiniz
Kulağa bir ütopya gibi geliyor değil mi? Ben sizlere düşünmeniz için farklı bir bakış açısı sunmaya çalışacağım.

Yukarıda belirttiğim maddelere istinaden başlayalım. İlk olarak hepimiz bakımlı olabilmek, güzelleşebilmek için kozmetik ürünlerine dünyalar kadar bütçe ayırıyoruz(bu bilinen bir gerçek, hadi kendine de bunu itiraf et!). Kullandığınız kozmetik ürünlerinin içeriğini gerçekten bilerek mi alıyor ve kullanıyorsunuz? Bu soruyu üstünde ciddi anlamda durarak bir düşünün derim. Çünkü bu ürünleri maddi manevi hiç bir şeyle karşılığı olmayan cildimize uyguluyoruz ve çoğu zamanda güzelleşebilmek uğruna cildimizi kendi elimizle öldürüyoruz. Oriflame, ham maddeleri yenilenebilen bitkisel kaynaklardan temin ederek ürünlerinde kullanır ve doğrudan doğadan elde edilen içeriklerle ürün geliştiren ilk şirketlerden biridir. Baştan sona sürdürülebilirlik ilkesine uygun içerikler, formülasyonlar, imalat ve ambalajlama sistemleri kullanılmaktadır. Cildini sev,ona değer ver!

İkinci ve üçüncü maddelerde de belirttiğim üzere ilk aklınıza gelen olumsuzluklardan birisi "benim bu iş ile ilgilenebilecek zamanım yok" düşüncesidir. Oysa ki saatlerinizi ayırmanız gerekecek hiç bir yük yüklemez size bu iş fırsatı. Nasıl mı? Gittiğiniz her yerde katalogunuz yanınızda olsun yeter! İşte tüm yapmanız gerek bundan ibaret. Siz zaten Oriflame ürünlerini kullanıyor olacaksınız, çevrenizdekiler sizdeki değişimi fark edecek ve merak edecekler. Yani kendileri gelecekler. Siz sadece satış yaptığınızı çevrenize söyleyin ve katalogu onlara verin. Size sorulan soruları cevaplayın ve sipariş alın. Daha çok para kazanmak için yapmanız gerekenleri Oriflame Danışmanı Kazanmak İçin NeYapmalı? yazımda anlattım. Okuyup inceleyebilirsiniz.

Satışlarınız arttıkça ve kendinize çalışan bir ekip kurduğunuzda Oriflame sizlere şuan hayalini bile kurmakta zorlandığınız pek çok gerçek verecek. Bunlardan bazıları neler;
  • İndirimli ürün satın alma
  • Belli miktarlarda alışverişlerinizde her ay değişen hediye seçenekleri
  • Belli başarı puanlarına ulaştığınızda (BP sistemini anlattığım Oriflame Başarı Planı yazımı okuyarak bilgi alabilirsiniz) ödüllendirme sistemi
  • Oriflame seminerlerine katılabilme hakkı yani yeni bir çevre ve sosyalliğe kavuşabilme imkanı
  • Yurt içi/yurt dışı gezilerine katılma hakkı
Hayali siz kurun, bunun için azıcık çabalayın, kendinize güvenin ve başarın! Asıl olay şurada bitiyor işte SADECE BAŞARIN. Herkes şaşırsın siz ise keyfini sürün..

Benden de size başarılar.. :)

Not: Ekibime katılmak için yorum yazabilirsiniz. Ya da "tambenlikblogger facebook adresinden mesaj atabilirsiniz. Sayfayı ve yazımı beğenmeyi unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Reklam Alanı